با نگاه ویژه تیم اقتصادی دولت سیزدهم به پرمخاطب ترین سازمان اجتماعی و اقتصادی

مقدمات بازسازی اقتصاد و رفاه مردم در دولت رییسی کلید خورد

براساس اعلام دیدگاه های سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب کشور، در مولفه‌های قدرت برای کشور، تقویت اعتقاد و باور به خدا و توانمند سازی کشور در حوزه اقتصادی و دیگر توانمندیهای که در معیشت مردم موثر است اعلام و وظایف کابینه اش، ایجاد ثبات در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور دانسته و مقاوم نمودن چرخه تولید در اقتصاد با وجود تکانه های داخلی و بین الملل اشاره داشتند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر مقدمات بازسازی اقتصاد و رفاه مردم در دولت رییسی کلید خورد

به گزارش خبرنگاران جامعه گزارش خبر، با تحقیق و بررسی سازمان ها و شرکت های فعال در اقتصاد کشور می توان با قاطعیت بیان نمود که با گسترش فعالیت‌های سازمان تامین اجتماعی با دایره مخاطب بیش از 42 میلیون نفر تحت پوشش تامین اجتماعی و ورود این سازمان در حوزه‌های مالی و صنعتی از سال 1365، این سازمان را ، به یکی از ثروتمندترین سازمان‌های کشور از نظر میزان دارایی ، شرکت های فعال در صنایع متعدد و اعضای خانواده تامین اجتماعی و قطب تصمیم گیری اقتصاد در کشور و دولت آینده تبدیل نموده است.

سازمان تامین اجتماعی عموما در سالهای پیش بعنوان کیف پول دولت ها نقش آفرینی کرده و بارها دولت‌ها از شرکت‌ها و صندوق‌های تحت مدیریت این سازمان برای جبران کمبود بودجه و نقدینگی خود استفاده نموده است که این سازمان را به بزرگترین طلبکار از دولت قرار داده است.

بر اساس اطلاعات موجود دولت طی 40 سال گذشته سهمی که می بایست طبق قانون به صندوق های تامین اجتماعی می پرداخته و از آن سر باز زده، بدهی بالغ بر 350 هزار میلیارد تومان را به سازمان تامین اجتماعی رقم زده است. بدهی که به گفته کارشناسان با سود مرکب آن رقمی بالغ بر یک تریلیون و 400 هزار میلیارد تومان زیان را برای نظام تامین اجتماعی کشور به ثبت رسانده است.

در نظر بگیرید اگر این میزان از سرمایه مردمی در همان ساختار بدنه تامین اجتماعی به موقع تزریق و بانی قدرتمند نمودن چرخه اقتصاد و صنعت کشور می شد و با مدیریت صحیح سرمایه گذاری ها، چه میزان اثربخشی، سطح تولید، اشتغال و سودآوری و سرآخر امکانات و خدمات به اقشار تحت پوشش سازمان و بازنشستگان و مستمری بگیران نصیب می شد.

بی شک موثرترین جایگاه اقتصادی به جهت میزان دارایی و شرکت های فعال در زمینه اقتصادی و صنعتی در کشور می توان اشاره نمود، سازمان تامین اجتماعی است که براساس برنامه های اقتصادی "دولت مردمی –ایران قوی" و حرکت توسعه ای این دولت در اقتصاد کشور نقش بسزایی را ایفا خواهد نمود.

فعالیت های تامین اجتماعی به حوزه های مالی، تجاری، اقتصادی، بورس، سرمایه گذاری، مسکن، عمران، پژوهشی و آموزشی، گردشگری، نفت و پتروشیمی، صنعت بانکداری، گسترش پیدا کرده است.

توسعه صنعتی، تجاری، بازرگانی و... تامین اجتماعی باعث شده تا این سازمان با وجوه مختلف، سرمایه‌هایی که به واسطه حق بیمه ها کارگری و کارفرمایی به دست آورده را در راه ادامه حرکت چرخ‌های اقتصادی و صنعتی کشور به کار می‌گیرد.

عملکردی که نه تنها با به دست آوردن سود از سرمایه و فعالیت‌های اقتصادی، امکان اجرایی شدن تعهدات این سازمان در برابر بیمه شدگان و بازنشستگان وجود دارد، بلکه با حمایت از بخش های مولد اقتصادی، از منافع ملی و کشوری دفاع می کند.

در واقع، سازمان تامین اجتماعی امروز به واسطه ورود و حضور در عرصه‌های مهم اقتصادی، یکی از ثروتمندترین و کلیدی‌ترین سازمان‌های اقتصادی کشور به شمار می‌رود و با بهبود شرایط در آینده، قطعا بر ارزش این سازمان و شرکت‌های تابعه آن، بیش از پیش افزوده خواهد شد و این افزایش ثروت و بالاتر رفتن ارزش، در نهایت به جیب مردم خواهد رفت و بر زندگی آنها تحت تاثیر قرار خواهد داد.

شناخت از ظرفیت ها و تجربه مدیریت خدمت رسانی به اقشار زحمتکش کارگران، کارفرمایان و سهامداران که در نگاه ویژه تیم اقتصادی دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور منتخب بعنوان نقش تعیین کننده استراتژی توسعه ای اقتصاد کشور قرار دارد، انتخاب خدمتگزاری از جنس مردم و با سابقه مدیریت بر سازمان های اقتصادی و اجتماعی در ادوار گذشته را می بایست به همراه داشته باشد، نوک پیکان سکانداری سازمان تامین اجتماعی را به سمت اکبرحیدریان که پیش از این با توجه به سوابق مدیریتی در ساختار های وزارت دفاع، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جامعه اسلامی کارگران استان تهران، فرمانده قرارگاه جهادی، خانه ایثارگران استان تهران را در کارنامه خود می بیند، پشتکار و همت تیم اقتصادی دولت سیزدهم در حرکت توسعه ای در اقتصاد کشور را می توان مشاهده کرد.

خدمت رسانی نزدیک به یک ربع قرن در خانه ایثارگران استان تهران در کنار دیگر سوابق اجرایی وی و در خواست جمعی از ایثارگران، کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان کشور از عملکرد حیدریان و وجود مقبولیت و شناخت مناسب از نیازهای مخاطبان آن سازمان در الگوی مدیریتی وی، حمایت قاطع خود را در نامه ای به رئیس جمهور منتخب، اعلام نمودند.

حال باید دید عدم پایبندی دولت ها به ایفای تعهداتشان از سطح ارائه خدمات به مشمولان بیمه تامین اجتماعی اعم از متقاضیان حوزه درمان و همچنین مستمری بگیران که هر روز بیش از پیش کاسته می شود و نگرانی که در زمان بازنشستگی وضعیت معاش و نیازهای درمانی ویژه این ایامشان چگونه خواهد بود و مدیریت این میزان از سرمایه ها در بدنه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در راستای پشتیبان اقتصادی بزرگترین سازمان براساس میزان دایره مخاطبانش، در دولت سیزدهم به ریل توسعه ای خود باز می گردد؟