فعالیت 32 دانشکده داروسازی دولتی و ازاد و 8 دانشکده طب سنتی در کشور

معاون آموزشی وزارت بهداشت در مراسم افتتاح دانشکده داروسازی سمنان گفت:32 دانشکده داروسازی دولتی و آزاد و 8 دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر فعالیت 32 دانشکده داروسازی دولتی و ازاد  و 8 دانشکده طب سنتی در کشور

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز یکشنبه 21 آبان ماه به منظور افتتاح دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان حضور یافت.

دکتر باقری فرد گفت: تمایل به تحصیل در رشته داروسازی از سوی افراد از داخل و خارج از کشور بسیار است و خوشبختانه دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با وجود اینکه یک دانشکده جدید است، علاوه بر دانشجوی بین الملل، دانشجوهای داخلی را نیز پذیرفته است و امیدوارم این مسیر پیشرفت از نظر کمی و کیفی بیش از پیش ادامه یابد.

وی افزود: جذب هیئت علمی بومی، ارائه تسهیلات برای ماندگاری اعضای هیئت علمی از راهبردهای اصلی وزارت بهداشت در راستای ارتقای سطح کیفی دانشکده های علوم پزشکی است.

به گفته وی، 32 دانشکده داروسازی دولتی و آزاد و 8 دانشکده طب سنتی در کشور وجود دارد و بیش از هزار عضو هیئت علمی در دانشکده های داروسازی حضور دارند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در حاشیه این برنامه اظهار کرد: سه بیمارستان مجازی زیرنظر وزارت بهداشت به منظور ارتقای مهارت دانشجویان رشته پزشکی، قبل از ارتباط با بیماران واقعی، راه‌اندازی شد.

وی گفت: توسعه بیمارستان های مجازی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور نیازمند تامین اعتبار لازم است که این موضوع با اهتمام ویژه، پیگیری می‌شود.

دکتر باقری فرد افزود: با توجه به افزایش ظرفیت دانشجویان رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی، نیاز است از فناوری های نوین از جمله بیمارستان مجازی برای آموزش استفاده شود.

وی خاطر نشان کرد: بیمارستان مجازی با هدف توسعه آموزش‌های علوم پزشکی ایجاد شده تا دانشجویان در محیط شبیه‌سازی شده آموزش‌های لازم را در بیمارستان مجازی با کار روی بیمارنما فراگیرند و قبل از ورود به محیط واقعی بیمارستان، مهارت‌های لازم را برای خدمت رسانی به بیماران کسب کنند.

دکتر باقری فرد افزود: شبیه‌سازی بیمار و اورژانس مجازی از جمله خدمات قابل ارائه در بیمارستان مجازی راه‌اندازی شده در سه دانشگاه علوم‌پزشکی در کشور است.