چراغ تولید آهن و فولاد غدیر ایرانیان روشن ماند

سال‌هاست که شرکت‌ها و صنایع با چالش بزرگ در دو فصل از سال روبرو هستند و فرایند عملیات اصلی کارخانه‌ها و تولیدکنندگان با وقفه و مانع مواجه می‌شود. کمبود برق در تابستان و گاز در زمستان خطوط تولید صنایع به خصوص صنایع فولادی را به خواب عمیق می‌برد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر چراغ تولید آهن و فولاد غدیر ایرانیان روشن ماند

به گزارش خبرنگاران گروه بازارسرمایه گزارش خبر، سال‌هاست که شرکت‌ها و صنایع با چالش بزرگ در دو فصل از سال روبرو هستند و فرایند عملیات اصلی کارخانه‌ها و تولیدکنندگان با وقفه و مانع مواجه می‌شود. کمبود برق در تابستان و گاز در زمستان خطوط تولید صنایع به خصوص صنایع فولادی را به خواب عمیق می‌برد.

در این میان، هستند شرکت‌هایی همچون شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان که این چالش بزرگ را به فرصت تبدیل کرده‌اند و در کوران محدودیت‌ها و خودتحریمی‌ها، با خود تامینی، انرژی مورد نیاز تولید را مهیا و فراهم کرده‌اند.

آمارها و بررسی‌ها نشان می‌دهد که این شرکت در تابستان برخلاف دوره‌های قبلی هیچ گونه قطعی و محدودیت برق نداشته و خطوط تولید بدون وقفه روی مدار بودند.

در تابستان امسال شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با خود تامینی و عقد قرارداد با نیروگاه‌ها، برق مورد نیاز خود را تامین کرد و در روزهایی که برق بسیاری از کارخانجات خاموش شد و خطوط تولید شرکت‌ها از مدار خارج شد، این شرکت پرقدرت در میدان حضور داشت.

به همین جهت است که آمار و ارقام درج شده در صورت‌های مالی 6 ماهه و فروش ماهانه طی دوره جاری تفاوت بسیاری با دوره‌های قبل دارد.

بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی شده 6 ماهه منتهی به شهریور سال 1402، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان موفق به کسب سود خالص به مبلغ 29 هزار و 685 میلیارد ریال شد که در مقایسه با سود 9 هزار و 983 میلیارد ریالی دوره مشابه سال 1401، رشد چشمگیر 197 درصدی را حکایت می‌کند. البته باید توجه داشت که سود خالص کل سال 1401 حدود 25 هزار میلیارد ریال بود و به عبارتی، شرکت در 6 ماهه نخست سال جاری بیش از کل سال قبل سودسازی انجام داده است.

به طور کلی، این شرکت در 8 ماهه نخست سال جاری 670 هزار تن آهن اسفنجی تولید کرده که از میزان تولیدات دوره مشابه سال قبل 52 هزار تن معادل 8 درصد بیشتر است.

رشد آمار و اعداد را در فروش مقداری نیز می‌توان مشاهده کرد؛ جایی که طی مدت یاد شده 663 هزار تن محصول در بازار داخل عرضه و فروخته شد و 8 درصد بیشتر از 8 ماهه منتهی به آبان سال 1401 فروش صورت گرفت.

افزایش نرخ فروش آهن اسفنجی در همین مدت نیز شتاب درآمدزایی شرکت را بیشتر کرد و مبلغ درآمدهای عملیاتی تا پایان آبان ماه به 78 هزار و 745 میلیارد ریال رسید و رشد 57 درصدی درآمدها را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به معرض نمایش گذاشت.

این موضوع به خوبی نشان می‌دهد که مدیریت شرکت با اقدام به موقع و سریع در خصوص تامین برق مورد نیاز، از رکوردهای سالیان فعالیت خود با قدرت و شدت بالا عبور کرده و اعداد و ارقامی‌را در صورت‌های مالی خود نشانده که چندان قابل پیش بینی نبود. با این اوصاف، قطعا «فغدیر» سال 1402 را بسیار متفاوت‌تر از سال‌های گذشته به پایان خواهد رساند و سهامداران این شرکت با خیالی آسوده می‌توانند به حضور در مجمع و کسب سود مطلوب بیاندیشند.

::

مطالب مرتبط