دکتر زهره الهیان بر سرمزار مرحوم علامه حسن زاده آملی؛

پایه گذاری تمدن نوین اسلامی با اقدامات مرحوم علامه حسن زاده آملی

دکتر زهره الهیان که در سالگرد ارتحال علامه حسن زاده آملی بر سر مزار این عالم وارسته در زادگاهش روستای ایرا حضور یافت. این امر بهانه ای شد نیم نگاهی به زندگی حضرت علامه و شخصیت ایشان داشته باشیم .
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر پایه گذاری تمدن نوین اسلامی با اقدامات مرحوم علامه حسن زاده آملی

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، دکتر زهره الهیان که در سالگرد ارتحال علامه حسن زاده آملی بر سر مزار این عالم وارسته در زادگاهش روستای ایرا حضور یافت. این امر بهانه ای شد نیم نگاهی به زندگی حضرت علامه و شخصیت ایشان داشته باشیم .

نماینده مردم تهران دوره هشتم و یازدهم مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه در مقابل زحمات علمای دینی چه وظایفی داریم و باید تلاش کنیم تا شاید بتوانیم به این بزرگان بتوانیم اقتدا کنیم افزود: علامه حسن زاده آملی ذوالفنون که در بسیاری از علوم روز صاحب نظر بودند و نابغه ای بی مانند که شاید در طول قرن ها تاریخ اسلام علمای اینچنین به خود ببیند و بتوان بخشی از حکمت ها، اندیشه ها ، تفکرات و فضائل این پی برد.

دبیر کل جمعیت اعتلا با اشاره به اینکه تعابیر رهبری در مورد علامه حسن زاده آملی بسیار عمیق و بی بدیل است تصریح کرد: حضرت علامه در علوم روز سرامد بودند در ریاضیت، نجوم، فلسفه و حکمت و عرفان و حتی در زبان فرانسه که تسلط کامل داشتند.

وی همچنین افزود: علامه حسن زاده شعر های عمیق و بلندی را سرودند که بسیار پر معنا و پر مغز هست. ایشان کتب های متعددی دارند. ده ها کتاب ایشان در مورد فلسفه حکمت عرفان ریاضیات نجوم و حتی طب ایرانی به نگارش درآمده است.

دکتر الهیان با اشاره به اینکه این عالم وارسته در طول عمر خود تلاش شبانه روزی و شاگردی محضر اساتید بزرگی داشتند گفت: ایشان در مدت عمر پر برکت خود در محضر اساتیدی مثل علامه طباطبایی علامه شعرانی فاضل طونی و سایر علما را و به این درجه از مدارج علم و عرفان و معرفت رسیدند که مقتدای عاشقان عرفان و معرفت اسلامی شدند نیاز هست که بیشتر به عمق تفکرات ایشان پی ببریم.

وی در پایان گفت: نیاز هست که بیشتر به عمق تفکرات ایشان پی ببریم که این نوع اندیشه و تفکر هست که بنای انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی به واسطه همین اندیشه پایه گذاری شد.