با تولید پنجره‌های یوپی وی سی توسط کارآفرین مددجوی کمیته امداد

مصطفی نورآبادی یکی از کارآفرینان شهرستان خوشاب است که با تسهیلات کمیته امداد و تلاش و علاقه خود توانسته پنجره‌های یو پی وی سی را تولید کند.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر با تولید پنجره‌های یوپی وی سی توسط کارآفرین مددجوی کمیته امداد

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، مصطفی نورآبادی ساکن شهرستان خوشاب خراسان رضوی است، او ۳۷ ساله، متاهل دارای ۲ فرزند است. ابتدا حرفه جوشکاری را انتخاب می‌کند و بعد از چند سال شاگردی، کارگاهی دست و پا می‌کند و به همراه دو نفر دیگر مشغول جوشکاری می‌شود و درب و پنجره‌های ساختمان‌ها را درست می‌کند.

وی می‌گوید: بعد از آمدن پنجره‌های یو پی وی سی، علاقه به ساخت این پنجره‌ها در من ایجاد شد اما نیاز به سرمایه داشت، ابتدا فقط بازاریابی آن را همزمان با کار جوشکاری انجام می‌دادم اما در ادامه تصمیم گرفتم تا وارد این کار شوم و خودم این پنجره‌ها را تولید کنم تا خود با ساخت درب و پنجره های منازل، گرمابخش خانه‌های مردم باشم.

اما این علاقه او را فقط با بازاریابی قانع نمی‌کند، تصمیم می‌گیرد تا خود این پنجره‌ها را بسازد، اما برای این کار نیاز به سرمایه دارد، تنها جایی که برای دریافت تسهیلات به ذهن او خطور می‌کند، کمیته امداد است.

نورآبادی می‌گوید: درخواست تسهیلات اشتغال به کمیته امداد برای تجهیز کارگاه ساخت پنجره یو پی وی سی دادم و در سال ۹۸ ابتدا مبلغ ۵۰ میلیون تومان وام به من پرداخت کردند.

من نیز با کمک اطرافیان ۲۵۰ میلیون تومان سرمایه جمع‌آوری کردم و با ۵۰ میلیون تومان امداد پنج دستگاه برای ساخت پنجره‌های یوپی وی سی خریداری کردم و کار خود را با افزایش تعدادی نیرو شروع کردم.

به مرور زمان با به کارگیری کارگر و بیمه کردن آنها مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان دیگر وام دریافت کردم و با آن دو دستگاه دیگر و ابزار کار خریداری و کارگاه خود را تجهیزو توسعه دادم.

این کارآفرین جوان می‌گوید: در ابتدا شاید از نظر خیلی‌ها ۵۰ میلیون تومان برای ایجاد چنین کارگاهی مبلغ اندکی بود، ولی همین مبلغ موجب شد تا من با قرض کردن و سرمایه خود وارد این کار شوم و خدا را شکر راضی هستم و هم اکنون پنج نفر دیگر از طریق همین شغل نان‌آور خانواده شدند.

او می گوید: می‌خواهم در آینده کارخانه پنجره یو پی وی سی در خوشاب احداث کنم که نمونه آن وجود نداشته باشد و قطعا خواستن توانستن است و در این مسیر هیچ گاه به خود تزلزل راه نخواهم داد.

من به دیگران توصیه می‌کنم اگر خطرپذیر نباشد و به خدا اتکا نکنند کاری قابل انجام نیست، آدم باید ریسک‌پذیر باشد، تلاش، کوشش، برنامه‌ریزی و توکل به خدا همه از مواردی است که انسان را به موفقیت می‌رساند، نترسند و کاری که به آن علاقه دارند و در توان آنها است را شروع کنند.

من معتقدم نوجوانان از همین ابتدا همزمان با درس باید مهارت‌آموزی نیز داشته باشند، همان‌گونه که خود از نوجوانی وارد حرفه جوشکاری شدم و من هر نیروی که به من برای کار مراجعه کند، نه نگفته‌ام.