برپایی همایش ناترازی انرژی برق با گسترش نیروگاه های خورشیدی

صبح امروز همایش بهبود ناترازی برق با گسترش نیروگاه‌های خورشیدی در حوزه خانگی، اداری، کشاورزی، صنعتی، معدنی و نیروگاهی باحضور پورصالح مدیرعامل شرکت برق آفتابی هدایت نور زیرمجموعه کارخانجات شهید قندی یزد و با همکاری فرمانداری بافق، سنگ آهن مرکزی، بسیج سازندگی، اداره برق و جهاد کشاورزی شهرستان در سالن همایشهای آهن شهر برگزار شد

اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر برپایی همایش ناترازی انرژی برق با گسترش نیروگاه های خورشیدی

به گزارش خبرنگاران گروه صنعت و تجارت گزارش خبر، این همایش در محورهایی همچون فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، مدیریت و بهینه‌سازی انرژی، فرصت‌های اقتصادی، چالش‌ها و راهبردها در عرصه انرژی‌های تجدیدپذیر، تاثیر تولیدات حاصل از انرژی های تجدیدپذیر بر رفع ناترازی انرژی و با حضور جمعی از مسئولان اداری، نظامی و انتظامی، دانشجویان، اعضای هیئت علمی برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری گزارش خبر، ، موضوع ناترازی انرژی برق با توجه به گسترش روزافزون نیروگاه‌های خورشیدی با تدریس پور صالح از شرکت برق آفتابی هدایت نور برگزار گردید.

پورصالح با اشاره به اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر در صنعت، گفت:انرژی‌های تجدیدپذیر نه‌تنها یک ضرورت استراتژیک بلکه عاملی کلیدی در بهبود وضعیت اقتصادی و توسعه صنعتی است. برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند انگیزه‌های بیشتری برای حرکت مدیریت دولتی و خصوصی به سمت استفاده از این منابع ایجاد کند.

وی با تأکید بر تأثیرات منفی ناترازی انرژی در کشور، افزود: ناترازی گاز و آب مشکلات بسیاری برای صنایع ایجاد کرده است. در حالی که تولید مواد شیمیایی طی دو دهه گذشته رشد ۲۲ درصدی داشته، تولید تجهیزات برقی تنها ۲ درصد رشد کرده است. این وضعیت نشان می‌دهد که عدم برنامه‌ریزی صحیح و توسعه نامتوازن، باعث عقب‌ماندگی صنایع کشور شده است.

پورصالح بر اهمیت هم‌افزایی میان توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه نیروگاه‌های خورشیدی، و مدیریت منابع انرژی در کشور تأکید کردند.

در ادامه بحث به بررسی چگونگی استفاده بهینه از زمین‌های کشاورزی برای نصب پنل‌های خورشیدی پرداخت و به پتانسیل‌های این بخش برای تولید انرژی پاک اشاره کرد. همچنین، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی پروژه‌های خورشیدی در بخش کشاورزی و تأثیر آن بر کاهش مصرف برق و جلوگیری از ناترازی انرژی بررسی شد.

در پایان، ضمن تاکید استفاده از ظرفیت‌های بومی و محلی برای توسعه این پروژه‌ها گامی مؤثر در جهت رفع مشکلات انرژی و همچنین ارتقای سطح معیشت کشاورزان برداشته شود.