وزیر بهداشت در نشست شورای سلامت مسجدسلیمان مطرح کرد؛

وجود تنها ۶۰۰ نیروی متخصص فارغ التحصیل برای توزیع در کل کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اصلاح زیر ساخت ها در تربیت نیروی انسانی متخصص را مهم دانست و اصلاح زیر ساخت ها را به عنوان اولویت نخست در برنامه‌ریزی‌ها عنوان کرد.
اشتراک گذاری:
لینک کوتاه
تصویر وجود تنها ۶۰۰ نیروی متخصص فارغ التحصیل برای توزیع در کل کشور

به گزارش خبرنگاران گروه جامعه گزارش خبر، محمدرضا ظفرقندی در نشست شورای سلامت مسجدسلیمان که روز پنجشنبه ۴ بهمن‌ماه در فرمانداری مسجدسلیمان برگزار شد، اظهارکرد: نیروی انسانی متخصص و ارتقا و اصلاح سطح این حوزه به خصوص زیر ساخت ها مسئله مهمی است که باید در برنامه‌ریزی‌ها به عنوان اولویت نخست مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها ۶۰۰ نیروی متخصص فارغ التحصیل وجود دارند که باید در کل کشور توزیع شوند، افزود: با توجه به ورودی اندک برخی رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی، زیرساخت‌های تربیت نیروی انسانی باید اصلاح شود.

وزیر بهداشت گفت: با همیاری و همکاری باید زمینه رشد و استقلال در حوزه تربیت نیروی انسانی متخصص و با کیفیت و همچنین ارتقای آموزش در منطقه فراهم شود.

ظفرقندی در ادامه با بررسی مشکلات حوزه سلامت در مسجدسلیمان، افزود: بهسازی، مقاوم سازی و بازسازی مراکز درمانی اولویت ماست و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته، پیش‌بینی می‌شود حداکثر تا یکسال آینده این اقدامات در شهرستان مسجدسلیمان به پایان برسد.

وی همچنین بر لزوم ارتقای سطح زیرساخت‌های حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: ارتقای زیرساخت‌های این منطقه از اقدامات بسیار حائز اهمیت است که ذیل این امر تامین آمبولانس در دستور کار قرار گرفته است.

در ادامه این نشست، بوستانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: چنانچه مردم عزیز منطقه در کنار ما باشند با تمام توان و امکانات قادر خواهیم بود از مشکلات و کمبودها عبور و وضعیت موجود را به یک وضعیت قابل قبول تبدیل کنیم.

رضا جباری، نماینده مردم شهرستان‌های مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان نیز در این نشست با اشاره به محرومیت‌های گسترده در حوزه بهداشت و درمان این منطقه، به ویژه نبود بیمارستان در شهرستان‌های اندیکا و هفتکل و همچنین کمبود امکانات و تجهیزات در تنها بیمارستان مرجع منطقه، یعنی بیمارستان مسجدسلیمان، ابراز نگرانی کرد.

وی با بیان اینکه این منطقه با وجود جمعیت قابل توجه و وسعت زیاد، تنها یک بیمارستان برای ارائه خدمات به بیش از ۳۰۰ هزار نفر دارد، بر ضرورت افزایش تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در منطقه و مشکلات دیگری از جمله کمبود آمبولانس، فرسودگی زیرساخت‌های درمانی و عدم دسترسی آسان مردم به خدمات بهداشتی اشاره کرد و گفت: این مشکلات باعث شده تا مردم این منطقه با مشکلات جدی در زمینه سلامت روبرو شوند و در برخی موارد، جان خود را از دست دهند.

وی با قدردانی از تلاش‌های کادر درمان و مسئولین محلی، خواستار توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت به نیاز منطقه بر لزوم ایجاد دانشکده علوم پزشکی در منطقه شد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های موجود در منطقه، ایجاد دانشکده علوم پزشکی می‌تواند به بهبود وضعیت بهداشت و درمان و تربیت نیروی انسانی متخصص در منطقه کمک کند.

جباری در پایان با ابراز امیدواری به آینده‌ای بهتر برای مردم منطقه، بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان تاکید کرد.